Hvem arbejder med kirke og Coaching

SARA YUN MIKAELSSON
SARA YUN MIKAELSSONSognepræst ved Ugerløse kirke
Jeg hedder Sara Mikaelsson og jeg er sognepræst i Ugerløse kirke, sygehuspræst på dialysen på Holbæk sygehus og ungdomspræst i Holbæk.
Jeg har taget uddannelse som retræteleder, åndelig vejleder og sjælesørger.
Kirke og coaching opstod fordi menighedsrådet i Ugerløse kirke gerne ville sætte fokus på diakoni, jeg kender mest diakoni i formen er konkret og praktisk hjælp til mennesker i nød de kan være i form af væresteder og hjælp til fx hjemløse. Men erfaring er at noget som alle mennesker oplever er psykiske, eksistentielle og ville jeg sige åndelige kriser og svære situationer. Hvad end udgangspunktet er sygdom, ulykke, skilsmisse, familiekonflikter, arbejdsproblematikker eller psykiske udfordringer som stress, depression og angst. Derfor mener jeg der er brug for diakoni med henblik på vores psykiske liv. Lang til før der fandtes psykologer og terapeuter var det kirken som stod for at hjælpe mennesker med deres psykiske liv, og derfor syntes jeg det er oplagt at kirken tager ansvar her.
Inger Petri kendte jeg allerede igennem vores samarbejde omkring allehelgen, og da Inger blev uddannet coach og har en særlig interesse og forståelse for kirke og kristendom, blev kirke og coaching som idé født. Vi begyndte med foredrag og mindre gruppeforløb i Ugerløse kirke. Og vores erfaring var at behovet var der og at dem som deltag fik noget helt særligt ud af at være i kirkens rum og af Ingers vejledning og undervisning, vi erfarede også hvor vigtig det er at være i et fællesskab når livet er svært og vi kan føle vi er helt alene. Vi afholdte også gudstjenester som tog temaer op som vi så var vigtige og arbejdede med forskellige former for gudstjenester.
De erfaringer har vi taget med os ind i dette projekt, som på mange måder er helt nyt for os men som jeg håber vi være til støtte og gavn for endnu flere.
Kirke og coaching handler om næstekærlighed.
KONTAKT
INGER PETRI
INGER PETRIMaster Coach / Stress Coach
Hvem er jeg?
Jeg hedder Inger Petri. Gift og har 4 børn.
Er uddannet mastercoach hos Sofia Manning og stresscoach hos Bjarne Toftegaard.
Mit fokus i livet er at hjælpe andre mennesker med at leve deres liv igen.
Kirke & Coaching har jeg skabt sammen med Sara, fordi jeg er på en fredsskabende mission, hvor jeg hjælper mennesker med at forandre deres tankegang og dermed forvandle deres liv.
Kristendommen og biblens tekster, særligt i det ny testamente, anser jeg for essentiel visdom og klogskab og som en brugsanvisning på, hvordan vi kan leve vores liv, nemlig i åbenhed, fælleskab, tro, håb og kærlighed og åndelig klarhed.
Via indsigtsteorier og -værktøjer træner, underviser, coacher og udvikler jeg mennesker til at tro mere på sig selv og andre og via den udvikling ændre sit liv til et godt, bedre og mere fredfyldt liv.
Jeg ønsker at hjælpe sorgrige og triste mennesker på livets bane igen. Jeg har selv gået vejen og kender opskriften på at få livsglæden og livskraften tilbage.
KONTAKT